Toldbodgade 8
6520 Toftlund
74929797

Senior Bio 2017-2018

Igen i år er der Seniorbiografordning i Toftlund Biograf

Toftlund Biograf vil gerne give byens og omegnens pensionister mulighed for at se biograffilm i dagtimerne. Det vil ofte være én af de programsatte aftenfilm der vil blive vist og den vil blive annonceret under betegnelsen ”SENIORBIO”.

Seniorbio programmet vil køre i vinterhalvåret (4/10 til 29/3). Filmen vises altid på onsdage og starter kl. 14:00. Længden på filmen vil variere, men vil i de fleste tilfælde være slut senest kl. 16:00.

Prisen pr. forestilling vil være kr. 50.-

Onsdagens Seniorbio forestillinger vil løbende blive opdateret på biografens hjemmeside.
Du kan se kommende film i seniorbioprogrammet længere nede på denne side

Kontaktperson for denne aktivitet:
Bill Hussmann

Tlf.: 40 77 65 26 E-mail: Send mail

Ønsker du at modtage nyhedsbrev vedrørende seniorbio kan du tilmelde dig ved at udfylde felterne herunder og trykke enter.
 

 
E-mail:    
 
Mobil:    
 
 

onsdag 25. oktober

Gensynet


S

  onsdag 25. oktober

  2t 43min

  Blade Runner 2049 - 2D

  10:30
  B - Sal 2
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  B
  Tredive år efter den første Blade Runner film, står Ryan Gosling klar i rollen som LAPD politiassistent K til at opklare en dybtbegravet hemmelighed med potentiale til at efterlade samfundet i totalt opløst kaos.

  Ks opdagelse fører ham frem til beslutningen om at finde Rick Deckard (Harrison Ford), til trods for at han har været savnet de sidste 30 år.
  Biografpremiere: Torsdag 5. oktober
  Instruktion: Denis Villeneuve
  Skuespillere: Harrison Ford, Ana de Armas, Ryan Gosling, Jared Leto, Robin Wright
  Spilletid: 02:43
  Censur:

  1t 55min

  Ikke vurderet

  Gensynet

  14:00
  S - Sal 2
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  S
  Martin Provost, instruktøren af VIOLETTE, har instrueret denne hjertevarme historie om to meget forskellige kvinders tætte bånd og liv.

  Claire (Catherine Frot) er en begavet og højt værdsat jordemoder, men hendes tålmodige tilgang bliver sat på prøve af moderne hospitalers behov for effektivitet.

  En dag modtager hun et opkald fra sin afdøde fars tidligere elskerinde, der forsvandt 30 år tidligere. Mødet mellem den fornuftige Claire og den ekstravagante og frimodige Béatrice tvinger dem begge til at se deres respektive liv i et nyt lys - og ved at afsløre gamle hemmeligheder kan de begynde at rette op på tabte år.
  Biografpremiere: Torsdag 5. oktober
  Instruktion: Martin Provost
  Skuespillere: Catherine Deneuve, Catherine Frot, Olivier Gourmet, Quentin Dolmaire, Mylène Demongeot
  Spilletid: 01:55
  Censur: Ikke vurderet

  onsdag 1. november

  Whitney: Can I Be Me


  S

   onsdag 1. november

   1t 33min

   Anbefalet over 7 år

   Kærligheden flytter ind

   10:30
   B - Sal 2
   VÆLG SPILLETIDSPUNKT
   B
   'Kærligheden flytter ind' er en skøn romantisk komedie, skrevet og instrueret af den debuterende instruktør Hallie Meyers-Shyer.

   Da Alice Kinney (Reese Witherspoon) efter sin separation vælger at flytte fra New York til Los Angeles sammen med sine to små døtre, har hun en forestilling om en stille og rolig hverdag. På længere sigt er der måske også en drøm om at møde en ny kærlighed bare ikke lige nu... Da hun en aften i gode venindes selskab møder tre unge filmskabere, er der særligt én af dem, som tiltrækker sig hendes opmærksomhed - produceren Harry.

   Det udvikler sig til en herlig flirt, og så skulle der ikke komme mere ud af det, er hendes plan! Men meget kan ske og lige pludselig har Alice - kraftigt ansporet af sin egen mor - givet de tre fyre lov til at flytte ind det anneks, der hører til huset.

   Der bliver nu vendt op og ned på Alice's tilværelse, og livet synes helt anderledes dejligt. Men hvad tænker omgivelserne? Og kan forelskelsen i Harry overlever trods aldersforskellen? For Alice er det at vove sig ud på dybt vand, og så dybt at hun ikke er sikker på, hun kan bunde.

   I rollen som Harry ses Pico Alexander, Candice Bergen som mor til Alice desuden medvirker bl.a. Lake Bell, Michael Sheen, Reid Scott og Natt Wolf.
   Biografpremiere: Torsdag 21. september
   Instruktion: Hallie Meyers-Shyer
   Skuespillere: Reese Witherspoon, Lake Bell, Michael Sheen, Nat Wolff, Candice Bergen
   Spilletid: 01:33
   Censur: Frarådes for børn under 7 år

   1t 45min

   Anbefalet over 7 år

   Whitney: Can I Be Me

   14:00
   S - Sal 2
   VÆLG SPILLETIDSPUNKT
   S
   Et unikt portræt af popmusikkens første kvindelige sorte megastjerne. Historien om Whitney Houstons spektakulære liv og alt for tidlige død fortælles gennem intimt arkivmateriale, interviews med inderkredsen og koncert- og backstageoptagelser, der ikke tidligere har været offentliggjort.

   Fra de spæde år som gospelsanger i den lokale kirke til den verdensomspændende berømmelse med hits som ’I Wanna Dance With Somebody’, ’I Will Always Love You’ og ikke mindst filmen ’The Bodyguard’.

   For en stund indtog Whitney verden med bredt tandpastasmil og en enorm selvsikkerhed på scenen. Siden fulgte det stormombruste forhold til Bobby Brown og det altødelæggende stofmisbrug, som førte til hendes død i 2012 – kun 48 år gammel. Hendes arv er enorm: Ingen Rihanna eller Beyoncé uden Whitney. Filmen er produceret af folkene bag Oscar-vinderen ’Searching for Sugarman’.
   Biografpremiere: Onsdag 26. juli
   Instruktion: Nick Broomfield, Rudi Dolezal
   Skuespillere: Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown, Bobby Brown m.fl.
   Spilletid: 01:45
   Censur: Frarådes for børn under 7 år

   onsdag 8. november

   Arlette: En historie vi aldrig må glemme


   S

    onsdag 8. november

    1t 10min

    Arlette: En historie vi aldrig må glemme

    14:00
    S - Sal 2
    VÆLG SPILLETIDSPUNKT
    S
    Arlette Andersen overlevede som ung jødisk pige et års fangenskab i nazisternes værste udryddelseslejr Auschwitz – og efterfølgende to barske dødsmarcher. Da hun vendte hjem til familien i et befriet Paris i sommeren 1945 var hun kun optaget af én ting - at vende tilbage til et normalt liv. På trods af tallet 74.853 tatoveret på sin arm lukkede Arlette Andersen ikke op for historien og for hendes oplevelser som kz-fange.

    Auschwitz var et afsluttet kapitel – indtil foråret 1990, hvor hun sagde ja til at holde foredrag, fortælle sin historien for første gang. Arlette Andersen følte sig provokeret over politiske kræfter, der påstod, at Holocaust og Auschwitz blot var en detalje i historien. Det satte hende i gang med at holde foredrag.

    Ingen skulle nogensinde glemme Auschwitz.

    Det blev til 426 foredrag, inden hun i foråret 2015 måtte stoppe. Næsten 100.000 mennesker har igennem 25 år hørt hendes historie. Filmen, Arlette – en historie vi ikke må glemme, er en beretning om at overleve rædslerne under Hitlers Holocaust - fortalt af Arlette Andersen selv gennem ét af hendes populære foredrag.

    Komponist Knud Møller har lavet musikken til en film med en mission og et håb om, at det aldrig må ske igen.

    Produceret af Kvist Film i samarbejde med Kasper Fuglsang Photography.
    Biografpremiere: Onsdag 17. maj
    Instruktion: Thomas Kvist Christiansen
    Skuespillere:
    Spilletid: 01:10
    Censur:

    onsdag 15. november

    Victoria og Abdul


    S

     onsdag 15. november

     1t 46min

     Anbefalet over 7 år

     Victoria og Abdul

     14:00
     S - Sal 2
     VÆLG SPILLETIDSPUNKT
     S
     Den utrolige og sande historie om det uventede venskab, som opstår i slutningen af dronning Victorias lange regeringsperiode.

     Da den unge kontorassistent Abdul Karim rejser fra Indien for at deltage i dronningens halvtresårsjubilæum, overraskes han over at finde velvilje hos dronningen selv. Samtidig med at dronningen stiller spørgsmål til de begrænsninger hendes position medfører, opbygger de en uventet og hengiven alliance, som hendes hofholdning og inderkreds alle forsøge at ødelægge.

     Dronningen begynder at se en verden i forandring igennem nye øjne og genfinder sin menneskelighed, efterhånden som venskabet vokser sig stærkere og stærkere.
     Biografpremiere: Torsdag 2. november
     Instruktion: Stephen Frears
     Skuespillere: Judi Dench, Ali Fazal, Olivia Williams, Michael Gambon, Eddie Izzard
     Spilletid: 01:46
     Censur: Frarådes for børn under 7 år

     onsdag 22. november

     Kvinden fra Brest


     S

      onsdag 22. november

      2t 08min

      Tilladt over 11 år

      Kvinden fra Brest

      14:00
      S - Sal 2
      VÆLG SPILLETIDSPUNKT
      S
      Sidse Babett Knudsen spiller hovedrollen som lægen, Irène Frachon, der er ansat på Universitetshospitalet i Brest i Nordfrankrig. Hun opdager at en populær slankepille indeholder et stof, der forårsager hjertestop. Irènes tese om en sammenhæng mellem pillerne og flere dødstilfælde møder massiv mistro fra sundhedsmyndighederne og den profithungrende medicinalindustri og hun må kæmpe både fagligt og personligt for at få sandheden frem.

      Filmen bygger på den virkelige historie fra 2010, hvor afsløringen af medikamentet Mediators dødelige effekt, endte med at blive én af de største sundhedsskandaler i Frankrigs historie med over 500 dødsfald. Som Frankrigs svar på Erin Brockovich gik Irène Frachon ene kvinde i front mod magteliten og ses i dag som lidt af en national heltinde og forbillede.

      Sidse Babett Knudsen er ved at opbygge en solid international karriere med store roller i blandt andet ”Inferno” og ”Westworld”. Hun er uddannet i Frankrig og mester sproget til perfektion, som man kunne se det i sidste års ”Hermelinen” (L’hermine), som hun vandt en César for.
      Biografpremiere: Torsdag 3. august
      Instruktion: Emmanuelle Bercot
      Skuespillere: Sidse Babett Knudsen, Benoît Magimel, Charlotte Laemmel, Isabelle de Hertogh, Lara Neumann
      Spilletid: 02:08
      Censur: Tilladt for børn over 11 år

      onsdag 29. november

      Detroit


      S

       onsdag 29. november

       2t 22min

       Tilladt over 15 år

       Detroit

       14:00
       S - Sal 2
       VÆLG SPILLETIDSPUNKT
       S
       Fra den Oscarvindende instruktør Kathryn Bigelow (”The Hurt Locker”, ”Zero Dark Thirty”) kommer denne dramatiske thriller. En levende og meget relevant skildring af en frygtelig nat i Detroit under optøjerne i 1967.

       Det starter med en melding om skud, hvorefter politiet og Michigans nationale garde indtager det nærliggende Algiers Motel. De følger ikke retmæssige procedurer og begynder i stedet med vold og trusler at tvinge informationer ud af motelgæsterne.

       Da natten er omme, er tre ubevæbnede unge mænd blevet skudt på klos hold, og adskillige mænd og kvinder er forslåede efter en lang nat med tæsk og voldelige overfald. Mordvåbnet blev aldrig fundet.
       Biografpremiere: Torsdag 24. august
       Instruktion: Kathryn Bigelow
       Skuespillere: John Boyega, Anthony Mackie, Algee Smith, Will Poulter
       Spilletid: 02:22
       Censur: Tilladt for børn over 15 år

       onsdag 6. december

       Senior Bio Toftlund Biograf


       S

        onsdag 6. december

        1t 30min

        Ikke vurderet

        Senior Bio Toftlund Biograf

        14:00
        S - Sal 2
        VÆLG SPILLETIDSPUNKT
        S
        Seniorbio spiller hver onsdag kl. 14:00 i perioden 1. oktober til 31. marts Dog ikke i skoleferier. Filmen vil typisk være en af de film der spilles i det ordinære program. Se ugeavisen eller hjemmesiden for at se hvilken film det er der spilles.
        Biografpremiere: Onsdag 12. juni
        Instruktion:
        Skuespillere:
        Spilletid: 01:30
        Censur: Ikke vurderet

        onsdag 13. december

        Mordet i orientekspressen


        S

         onsdag 13. december

         1t 54min

         Mordet i orientekspressen

         14:00
         S - Sal 1
         VÆLG SPILLETIDSPUNKT
         S
         Det, der starter som en luksuriøs togrejse gennem Europa, udvikler sig hurtigt til et af de mest stilfulde og spændende mysterier, som nogensinde er fortalt.

         Inspireret af bestseller Agatha Christies elskede klassiker, fortæller MORDET I ORIENTEKSPRESSEN historien om tretten fremmede mennesker, der alle er under mistanke for et mord begået ombord på toget.

         Den verdenskendte detektiv Hercule Poirot må, i en kamp mod tiden, gøre alt for at løse sagen før morderen slår til igen.
         Biografpremiere: Torsdag 23. november
         Instruktion: Kenneth Branagh
         Skuespillere: Johnny Depp, Miranda Raison, Daisy Ridley, Michelle Pfeiffer, Penélope Cruz
         Spilletid: 01:54
         Censur:

         onsdag 20. december

         Suburbicon


         S

          onsdag 20. december

          1t 40min

          Suburbicon

          14:00
          S - Sal 2
          VÆLG SPILLETIDSPUNKT
          S
          I 1957 er forstaden Suburbicon indbegrebet af den amerikanske drøm med lykkelige, hvide kernefamilier i hver deres villa.

          Da Nickys mor bliver dræbt under et indbrud, der går galt, begynder den idylliske facade imidlertid at krakelere. Familien plages under overfladen af forræderi, utroskab og afpresning, og den lille Nicky begynder nysgerrigt at udforske de snavsede hemmeligheder og drage faderens autoritet i tvivl.

          Endnu aner naboerne intet om problemerne hos Nickys familie. De er meget mere oprørte over, at en sort familie flytter ind i kvarteret …

          George Clooney har instrueret denne sorthumoristiske (og ikke i dag mindre aktuelle) historie efter et manuskript af Coen-brødrene blandet med den historiske skandale om en afroamerikansk familie, der brød 50’ernes hvide middelklasseidyl.
          Biografpremiere: Torsdag 7. december
          Instruktion: George Clooney
          Skuespillere: Matt Damon, Oscar Isaac, Julianne Moore, Glenn Fleshler, Jack Conley
          Spilletid: 01:40
          Censur:

          onsdag 10. januar

          Senior Bio Toftlund Biograf


          S

           onsdag 10. januar

           1t 30min

           Ikke vurderet

           Senior Bio Toftlund Biograf

           14:00
           S - Sal 2
           VÆLG SPILLETIDSPUNKT
           S
           Seniorbio spiller hver onsdag kl. 14:00 i perioden 1. oktober til 31. marts Dog ikke i skoleferier. Filmen vil typisk være en af de film der spilles i det ordinære program. Se ugeavisen eller hjemmesiden for at se hvilken film det er der spilles.
           Biografpremiere: Onsdag 12. juni
           Instruktion:
           Skuespillere:
           Spilletid: 01:30
           Censur: Ikke vurderet

           onsdag 17. januar

           Senior Bio Toftlund Biograf


           S

            onsdag 17. januar

            1t 30min

            Ikke vurderet

            Senior Bio Toftlund Biograf

            14:00
            S - Sal 2
            VÆLG SPILLETIDSPUNKT
            S
            Seniorbio spiller hver onsdag kl. 14:00 i perioden 1. oktober til 31. marts Dog ikke i skoleferier. Filmen vil typisk være en af de film der spilles i det ordinære program. Se ugeavisen eller hjemmesiden for at se hvilken film det er der spilles.
            Biografpremiere: Onsdag 12. juni
            Instruktion:
            Skuespillere:
            Spilletid: 01:30
            Censur: Ikke vurderet

            onsdag 24. januar

            Senior Bio Toftlund Biograf


            S

             onsdag 24. januar

             1t 30min

             Ikke vurderet

             Senior Bio Toftlund Biograf

             14:00
             S - Sal 2
             VÆLG SPILLETIDSPUNKT
             S
             Seniorbio spiller hver onsdag kl. 14:00 i perioden 1. oktober til 31. marts Dog ikke i skoleferier. Filmen vil typisk være en af de film der spilles i det ordinære program. Se ugeavisen eller hjemmesiden for at se hvilken film det er der spilles.
             Biografpremiere: Onsdag 12. juni
             Instruktion:
             Skuespillere:
             Spilletid: 01:30
             Censur: Ikke vurderet

             onsdag 31. januar

             Senior Bio Toftlund Biograf


             S

              onsdag 31. januar

              1t 30min

              Ikke vurderet

              Senior Bio Toftlund Biograf

              14:00
              S - Sal 2
              VÆLG SPILLETIDSPUNKT
              S
              Seniorbio spiller hver onsdag kl. 14:00 i perioden 1. oktober til 31. marts Dog ikke i skoleferier. Filmen vil typisk være en af de film der spilles i det ordinære program. Se ugeavisen eller hjemmesiden for at se hvilken film det er der spilles.
              Biografpremiere: Onsdag 12. juni
              Instruktion:
              Skuespillere:
              Spilletid: 01:30
              Censur: Ikke vurderet

              onsdag 7. februar

              Senior Bio Toftlund Biograf


              S

               onsdag 7. februar

               1t 30min

               Ikke vurderet

               Senior Bio Toftlund Biograf

               14:00
               S - Sal 2
               VÆLG SPILLETIDSPUNKT
               S
               Seniorbio spiller hver onsdag kl. 14:00 i perioden 1. oktober til 31. marts Dog ikke i skoleferier. Filmen vil typisk være en af de film der spilles i det ordinære program. Se ugeavisen eller hjemmesiden for at se hvilken film det er der spilles.
               Biografpremiere: Onsdag 12. juni
               Instruktion:
               Skuespillere:
               Spilletid: 01:30
               Censur: Ikke vurderet

               onsdag 21. februar

               Senior Bio Toftlund Biograf


               S

                onsdag 21. februar

                1t 30min

                Ikke vurderet

                Senior Bio Toftlund Biograf

                14:00
                S - Sal 2
                VÆLG SPILLETIDSPUNKT
                S
                Seniorbio spiller hver onsdag kl. 14:00 i perioden 1. oktober til 31. marts Dog ikke i skoleferier. Filmen vil typisk være en af de film der spilles i det ordinære program. Se ugeavisen eller hjemmesiden for at se hvilken film det er der spilles.
                Biografpremiere: Onsdag 12. juni
                Instruktion:
                Skuespillere:
                Spilletid: 01:30
                Censur: Ikke vurderet

                onsdag 28. februar

                Senior Bio Toftlund Biograf


                S

                 onsdag 28. februar

                 1t 30min

                 Ikke vurderet

                 Senior Bio Toftlund Biograf

                 14:00
                 S - Sal 2
                 VÆLG SPILLETIDSPUNKT
                 S
                 Seniorbio spiller hver onsdag kl. 14:00 i perioden 1. oktober til 31. marts Dog ikke i skoleferier. Filmen vil typisk være en af de film der spilles i det ordinære program. Se ugeavisen eller hjemmesiden for at se hvilken film det er der spilles.
                 Biografpremiere: Onsdag 12. juni
                 Instruktion:
                 Skuespillere:
                 Spilletid: 01:30
                 Censur: Ikke vurderet

                 onsdag 7. marts

                 Senior Bio Toftlund Biograf


                 S

                  onsdag 7. marts

                  1t 30min

                  Ikke vurderet

                  Senior Bio Toftlund Biograf

                  14:00
                  S - Sal 2
                  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
                  S
                  Seniorbio spiller hver onsdag kl. 14:00 i perioden 1. oktober til 31. marts Dog ikke i skoleferier. Filmen vil typisk være en af de film der spilles i det ordinære program. Se ugeavisen eller hjemmesiden for at se hvilken film det er der spilles.
                  Biografpremiere: Onsdag 12. juni
                  Instruktion:
                  Skuespillere:
                  Spilletid: 01:30
                  Censur: Ikke vurderet

                  onsdag 14. marts

                  Senior Bio Toftlund Biograf


                  S

                   onsdag 14. marts

                   1t 30min

                   Ikke vurderet

                   Senior Bio Toftlund Biograf

                   14:00
                   S - Sal 2
                   VÆLG SPILLETIDSPUNKT
                   S
                   Seniorbio spiller hver onsdag kl. 14:00 i perioden 1. oktober til 31. marts Dog ikke i skoleferier. Filmen vil typisk være en af de film der spilles i det ordinære program. Se ugeavisen eller hjemmesiden for at se hvilken film det er der spilles.
                   Biografpremiere: Onsdag 12. juni
                   Instruktion:
                   Skuespillere:
                   Spilletid: 01:30
                   Censur: Ikke vurderet

                   onsdag 21. marts

                   Senior Bio Toftlund Biograf


                   S

                    onsdag 21. marts

                    1t 30min

                    Ikke vurderet

                    Senior Bio Toftlund Biograf

                    14:00
                    S - Sal 2
                    VÆLG SPILLETIDSPUNKT
                    S
                    Seniorbio spiller hver onsdag kl. 14:00 i perioden 1. oktober til 31. marts Dog ikke i skoleferier. Filmen vil typisk være en af de film der spilles i det ordinære program. Se ugeavisen eller hjemmesiden for at se hvilken film det er der spilles.
                    Biografpremiere: Onsdag 12. juni
                    Instruktion:
                    Skuespillere:
                    Spilletid: 01:30
                    Censur: Ikke vurderet

                    onsdag 28. marts

                    Senior Bio Toftlund Biograf


                    S

                     onsdag 28. marts

                     1t 30min

                     Ikke vurderet

                     Senior Bio Toftlund Biograf

                     14:00
                     S - Sal 2
                     VÆLG SPILLETIDSPUNKT
                     S
                     Seniorbio spiller hver onsdag kl. 14:00 i perioden 1. oktober til 31. marts Dog ikke i skoleferier. Filmen vil typisk være en af de film der spilles i det ordinære program. Se ugeavisen eller hjemmesiden for at se hvilken film det er der spilles.
                     Biografpremiere: Onsdag 12. juni
                     Instruktion:
                     Skuespillere:
                     Spilletid: 01:30
                     Censur: Ikke vurderet