Toldbodgade 8
6520 Toftlund
74929797

Baby Bio

BABY BIO
Biografen tilbyder nu Baby Bio visning 1 til 2 gange om måneden. Billetprisen vil være 10 kr. mindre end ordinær billetpris. Det vil primært blive onsdage og forestillingen vil starte kl 10:30

I Baby Bio vil lydniveauet være afdæmpet og der vil være orienteringslys. Der er plads til at du tager barnevogn eller lift med ind i biografen.

På handicaptoilettet er der puslebord og kiosken har microbølgeovn til opvarmning af flasker og babymad.

Tilmeld dig nyhedsmailen for Baby Bio herunder, så du løbende vil blive opdateret om hvornår og hvilke film der spilles.

Du kan også følge med på hjemmesiden der viser hvornår den næste Baby Bio dag bliver afholdt
 

 
E-mail:    
 
Mobil:    
 
 

onsdag 25. oktober

Blade Runner 2049 - 2D


B

  onsdag 25. oktober

  2t 43min

  Blade Runner 2049 - 2D

  10:30
  B - Sal 2
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  B
  Tredive år efter den første Blade Runner film, står Ryan Gosling klar i rollen som LAPD politiassistent K til at opklare en dybtbegravet hemmelighed med potentiale til at efterlade samfundet i totalt opløst kaos.

  Ks opdagelse fører ham frem til beslutningen om at finde Rick Deckard (Harrison Ford), til trods for at han har været savnet de sidste 30 år.
  Biografpremiere: Torsdag 5. oktober
  Instruktion: Denis Villeneuve
  Skuespillere: Harrison Ford, Ana de Armas, Ryan Gosling, Jared Leto, Robin Wright
  Spilletid: 02:43
  Censur:

  onsdag 1. november

  Kærligheden flytter ind


  B

   onsdag 1. november

   1t 33min

   Anbefalet over 7 år

   Kærligheden flytter ind

   10:30
   B - Sal 2
   VÆLG SPILLETIDSPUNKT
   B
   'Kærligheden flytter ind' er en skøn romantisk komedie, skrevet og instrueret af den debuterende instruktør Hallie Meyers-Shyer.

   Da Alice Kinney (Reese Witherspoon) efter sin separation vælger at flytte fra New York til Los Angeles sammen med sine to små døtre, har hun en forestilling om en stille og rolig hverdag. På længere sigt er der måske også en drøm om at møde en ny kærlighed bare ikke lige nu... Da hun en aften i gode venindes selskab møder tre unge filmskabere, er der særligt én af dem, som tiltrækker sig hendes opmærksomhed - produceren Harry.

   Det udvikler sig til en herlig flirt, og så skulle der ikke komme mere ud af det, er hendes plan! Men meget kan ske og lige pludselig har Alice - kraftigt ansporet af sin egen mor - givet de tre fyre lov til at flytte ind det anneks, der hører til huset.

   Der bliver nu vendt op og ned på Alice's tilværelse, og livet synes helt anderledes dejligt. Men hvad tænker omgivelserne? Og kan forelskelsen i Harry overlever trods aldersforskellen? For Alice er det at vove sig ud på dybt vand, og så dybt at hun ikke er sikker på, hun kan bunde.

   I rollen som Harry ses Pico Alexander, Candice Bergen som mor til Alice desuden medvirker bl.a. Lake Bell, Michael Sheen, Reid Scott og Natt Wolf.
   Biografpremiere: Torsdag 21. september
   Instruktion: Hallie Meyers-Shyer
   Skuespillere: Reese Witherspoon, Lake Bell, Michael Sheen, Nat Wolff, Candice Bergen
   Spilletid: 01:33
   Censur: Frarådes for børn under 7 år