Toldbodgade 8
6520 Toftlund
74929797

SubReader

Så nemt anvender du Subreaser

onsdag 23. august

Valerian and the City of a Thousand Planets - 2D


B

  onsdag 23. august

  2t 17min

  Tilladt over 11 år

  Valerian and the City of a Thousand Planets - 2D

  10:30
  B - Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  B
  Med rødder i den klassiske graphic novel-serie, Valerian og Laureline/Linda og Valentin tager den visionære manuskriptforfatter/instruktør Luc Besson fat i dette ikoniske kildemateriale og forvandler det til en moderne, unik og episk science-fiction filmsaga.

  Valerian og Laureline er rumtids-agenter for den jordiske organisation Rumtidstjenesten og har til opgave at opretholde orden i hele universet. Valerian har mere i tankerne end bare end et professionelt forhold Laureline, og efterstræber hende åbenlyst med et ønske om at indlede et forhold.

  Men hans lidt for lemfældige omgang med kvinder, stemmer ikke overens med hendes mere traditionelle syn på kærlighed, og får Laureline til igen og og igen at afvise ham.

  På ordre fra Commander udsendes Laureline og Valerian på en mission til den betagende intergalaktiske by Alpha, som er et stadigt voksende metropol bestående af tusindvis af forskellige arter fra alle fire hjørner af universet.

  Alphas sytten millioner indbyggere har over tid konvergeret og lært sig at forene deres talenter, teknologi og ressourcer til gavn for alle. Desværre er det ikke alle på Alpha, der deler denne holdning i samme grad – usynlige, stærke kræfter arbejder på at bringe vores race i stor fare.
  Biografpremiere: Torsdag 3. august
  Instruktion: Luc Besson
  Skuespillere: Dane DeHaan, Cara Delevingne, Ethan Hawke, Rutger Hauer, Clive Owen
  Spilletid: 02:17
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  onsdag 13. september

  Aldrig mere i morgen


  B

   onsdag 13. september

   1t 36min

   Tilladt for alle

   Aldrig mere i morgen

   10:30
   B - Sal 2
   VÆLG SPILLETIDSPUNKT
   B
   Tænk, hvis du får muligheden for at se tilbage på dit liv! Måske er det bedre end du tror?

   Den kendte og aldrende kunstner, Thorvald (Erik Clausen), mener, at han er både udødelig og uundværlig. Men da hans hjerte en dag holder op med at slå, er han ikke parat til at forlade denne verden.

   En Engel (Bodil Jørgensen), giver ham en sidste chance for som usynlig og fri sjæl at gå rundt i tre dage blandt sine efterladte.
   Thorvald indser hurtigt at de ikke reagerer helt som han forventer, og at hans død giver nye muligheder for både den vrede og uforsonlige søn Vincent (Nicolas Bro), den unge kone (Marijana Jankovic) og hans bitre eks-kone (Britt Bendixen).
   Biografpremiere: Torsdag 31. august
   Instruktion: Erik Clausen
   Skuespillere: Erik Clausen, Bodil Jørgensen, Nicolas Bro, Marijana Jankovic, Britt Bendixen m.fl.
   Spilletid: 01:36
   Censur: Tilladt for alle